I think bad thoughts, do you?

varför är människor så otroligt dumma. eller egentligen mer... överintelligenta?
på ett dåligt sätt.
ältar saker alldeles för lång, blir galna av tankarnas karuselliknande omloppsbana. runtruntrunt.
varför nedvärderar vi oss själva? säger att vi är fula, äckliga, dåliga, efterblivna och inte på långa vägar så bra som alla andra vackra skapelser. inte lika snygga,söta,snälla,roliga,galna,duktiga.
pfft nej. varför skulle vi vara det?
men VEM har påstått det? nej precis, juste ingen. vi trycker ner oss själva och blir den största andledningen till vårt inbillade dåliga självförtroende.
"hur kan någon vilja vara med mig?" "varför pratar han med mig och inte med någon av de andra miljontals snygga tjejerna, det måste vara något fel?"
varför tänker vi så? patetiskt. vi glömmer alla de bra bitarna vi har. jämför oss med andra som förmodligen tänker precis lika dant!
och varför ska det vara just vi som tänker så? det borde ju vara de som ska krypa tiggande på knä efter oss? inte tvärtom.vi borde placera oss högst på listan, för det finns ju faktiskt inga billiga kopior att köpa på coop.
så istället för att snällt följa killarnas fula parningsjakt och lyda deras bisarra regler borde vi sträcka på oss. vara den starka parten som fattar våra egna beslut och inte falla för allt tomt smicker. för vem har gett dem rätten att välja? vem har gett dem rätten att välja en hona som sen måste bli överlycklig för att någon överhuvudtaget såg åt hennes håll att det då inte spelar någon roll att killen är ett fulländat svin? vi är värda mer än så. vi borde ha styrkan att stå på oss och våga välja själva. för hur skulle mänskligheten överleva utan kvinnor, nä juste right, det skulle den ju inte. så det gör oss till det mest åtrovärda som någonsin vandrat på jorden, det dyrbaraste för vår existens. det borde vi vara rätt stolta över och inte smutskasta på det sätt vi gör.
-
-
-
oj shit, hej feminist? och nej, alla killar är inte svin nej. långt ifrån. jaja, who cares.
tack hej, fuck dej.
Kommentarer
Postat av: Evelin

Tack hej, fuck mig. Det var bra sagt Elin. GÖLLIG DU ÄR. pyss :*

2011-03-02 @ 09:55:50
URL: http://evelinstojkov.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu